Waar wacht je op?
Soms kom je iets tegen. Zo treffend. Zo waar. Het zet je direct aan het denken. Vandaag kwam ik onderstaand gedicht tegen. Aan het einde van het schooljaar een mooie boodschap voor al onze leerlingen, ouders / verzorgers en medewerkers:

“Als ik wacht op de zomer voor een ijsje
Als ik wacht op de reden voor een reisje
Als ik wacht op de zon om te kunnen stralen
Als ik wacht op succes zonder te willen falen
 
Als ik wacht
Is vandaag wat minder leuk
Is vandaag wat minder fijn
Is vandaag veel minder spannend
Dan vandaag zou kunnen zijn”
JIP

Een paar simpele woorden met een duidelijke boodschap. Iedereen bedankt voor het afgelopen schooljaar. Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie. Geniet van de zomer!

Tot ziens!
Paddy Harbers, rector
Bekijk hier alle informatie over het einde van het schooljaar 2017-2018
Lees meer>>
Bestel nu leermiddelen voor volgend jaar
De (digitale) leermiddelen voor schooljaar 2018-2019 dienen door u zelf bij Van Dijk Educatie besteld te worden. U kunt dit het beste vóór 13 juli doen. Lees meer.
Inleveren huurboeken
In het afgelopen schooljaar is naast het digitale lesmateriaal, door een aantal leerlingen gebruik gemaakt van fysieke (huur)boeken in de lessen. Deze boeken dienen vrijdagmorgen 13 juli 2018 tussen 09.00 en 10.30 uur te worden ingeleverd. Lees verder.
Bescherming persoonsgegevens
Op het Rietveld Lyceum wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. Leer meer.
Mogelijkheid tot aanschaf nieuwe Ipad
Vijf jaar geleden is het Rietveld Lyceum begonnen met de digitalisering van het onderwijs. Sinds die tijd volgen de leerlingen lessen met ondersteuning van een iPad. Deze digitalisering zetten wij komend schooljaar door. Alle leerlingen van het Rietveld Lyceum dienen bij de start van het schooljaar 2018-2019 dus te beschikken over een iPad. Lees verder.
De Rode Loper
Op vrijdag 8 juni vond de prijsuitreiking plaats van het schrijfproject De Rode Loper, van de derde klassen havo en vwo. Leerlingen hadden - bekende of onbekende - ouderen geïnterviewd over uitgaan in hún tijd. Lees verder.
Afsluiting Track in Leren
Op donderdag 7 juni hebben de deelnemende leerlingen uit vwo-5 aan Track in Leren hun traject afgerond met de presentatie van hun eindonderzoek. Lees verder.
Hoera geslaagd!
Alle geslaagde leerlingen van harte gefeliciteerd met het halen van jullie diploma! We zien jullie uiteraard tijdens de diploma uitreiking.
Resultaten oudertevredenheidsonderzoek
Aan ons verzoek om deel te nemen aan het oudertevredenheidsonderzoek 2017 hebben 244 ouder(-s), verzorger(-s) gehoor gegeven. Lees verder
Gymnasium 5 project met OBS De Huet 
Een vijftal leerlingen uit gymnasium 5 heeft voor een opdracht van de g-uren een les geschreven voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. Lees verder.
Bekijk hier alle informatie over de start van het schooljaar 2018-2019
Lees meer >>
Prettige vakantie
Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie toe!
We zien jullie graag weer op dinsdag 28 augustus!
Wat vindt u van deze mailing?

  
Contactgegevens

Bezoekadres
Kruisbergseweg 4
7009 BP Doetinchem

Telefoon: (0314) 326 748


Postadres
Postbus 126
7000 AC Doetinchem

E-mail: info@rietveldlyceum.nl
Direct naar

>>  Aanmelden
>>  Gegevens wijzigen
>>  Afmelden
>>  Bekijk online versie
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld voor de nieuwsbrief van het Rietveld Lyceum.
Het opgegeven E-mailadres is:
Copyright © 2016, Rietveld Lyceum. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer
Ondanks het feit dat het Rietveld Lyceum de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Het Rietveld Lyceum is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. Het Rietveld Lyceum is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via Internet alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend.