Doorzetten!
Maarten van der Weijden is een Nederlands zwemmer. Hij is een voormalig olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen. Sinds enige tijd geldt hij als een echte “superheld”! Een paar weken geleden heeft hij heeft als eerste persoon ooit de 196 km lange Elfstedentocht succesvol zwemmend afgelegd. Hij deed dit binnen 75 uur. Dit alles om geld in te zamelen voor een goed doel - de ziekte kanker - waar hij zelf ook tegen gevochten heeft. 
Maarten geldt nu als een “ super-held”, maar ik geloof dat in ieder mens wel een held zit. Van iedereen wordt wel eens heldengedrag gevraagd. Als je echt iets wilt bereiken moet je kunnen doorzetten. Maarten heeft ons op een bijzondere manier laten zien dat het kan en is wat mij betreft op dat gebied een voorbeeld voor ons allemaal.  Vorig jaar zwom hij de elfstedentocht en haalde hij de finish niet, dit jaar wel.  
Ik heb genoten van zijn woorden bij de finish: “ Als iets niet lukt, begin gerust nog een keertje” 

We ronden tevreden ons schooljaar af en ik hoop dat wij allemaal de boodschap van Maarten op een of andere manier meenemen in ons leven. 

Ik wens iedereen een fijne zonnige vakantie toe en kom goed terug in het nieuwe schooljaar!

Paddy Harbers, rectorBestellen van leermiddelen voor het nieuwe schooljaar
Sinds zes jaar wordt er in de lessen steeds meer met digitaal lesmateriaal gewerkt, ondersteund door een iPad. Dit betekent dat (bijna) alle leermiddelen die voor al onze leerlingen voor het schooljaar 2019-2020 worden besteld, digitaal zijn.
Lees meer >>
Bekijk hier alle informatie over het einde van het schooljaar 2018-2019
Lees meer >>
Inleveren van (huur)boeken
In het afgelopen schooljaar is er in de leerjaren 4 en 5 havo en 4, 5 en 6 atheneum/gymnasium bij de vakken biologie en natuurkunde, naast het digitale lesmateriaal, gebruik gemaakt van fysieke huurboeken. Deze huurboeken dienen aan het einde van het schooljaar weer bij Van Dijk te worden ingeleverd
Lees meer >>
Tiny House project Exact 3
Deze periode is Stijl Exact 3 aan de slag gegaan met het ontwerpen en bouwen van een Tiny House
Lees meer >>
Bekijk hier alle informatie over de start van het schooljaar 2019-2020
Lees meer >>
Mogelijkheid tot aanschaf van een nieuwe iPad
Alle leerlingen van het Rietveld Lyceum dienen bij de start van het schooljaar 2019-2020 dus te beschikken over een iPad. Wanneer de iPad van uw zoon of dochter aan vervanging toe is, kunt u gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod dat wij samen met het bedrijf ‘Centralpoint’ hebben samengesteld.
Lees meer  >>Rietveld Lyceum content met examenresultaten
Het einde van het schooljaar is voor de leerlingen in de examenklas en voor hun examinatoren altijd bijzonder spannend. Maar ook de andere collega’s, ouders en mensen buiten de school leven mee: examens. 
Lees meer  >>
Cambridge examens
Het einde van het schooljaar is in zicht en daarmee sluiten wij ook weer een Cambridge jaar af. We mogen spreken van een succesvol jaar.
Lees meer  >>
Prettige vakantie
Wij wensen iedereen alvast een zonnige en prettige zomervakantie toe!

We zien jullie graag weer op dinsdag 3 september!
Wat vindt u van deze mailing?

  
Contactgegevens

Bezoekadres
Kruisbergseweg 4
7009 BP Doetinchem

Telefoon: (0314) 326 748


Postadres
Postbus 126
7000 AC Doetinchem

E-mail: info@rietveldlyceum.nl
Direct naar

>>  Aanmelden
>>  Gegevens wijzigen
>>  Afmelden
>>  Bekijk online versie
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld voor de nieuwsbrief van het Rietveld Lyceum.
Het opgegeven E-mailadres is:
Copyright © 2016, Rietveld Lyceum. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer
Ondanks het feit dat het Rietveld Lyceum de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Het Rietveld Lyceum is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. Het Rietveld Lyceum is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via Internet alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend.