Bedankt!
Bedankt! Leerlingen bedankt, ouders bedankt, collega’s bedankt! Het afgelopen schooljaar mocht ik als plaatsvervangend rector leiding geven aan de dagelijkse gang van zaken op het Rietveld Lyceum. Geen gemakkelijke opdracht gezien alle corona-ellende. Maar liefst vijf maal moest de organisatie van ons onderwijs omgegooid worden. Ook de uitdagingen binnen ons cluster van vijf scholen in Doetinchem lagen voor het oprapen. En toch is het gelukt om vrijwel alle kinderen binnen boord te houden, mooie examenresultaten te behalen en het jaar positief met elkaar af te sluiten. En niet door corona welteverstaan. Het jaar heeft veel gevraagd van iedereen, maar we hebben er ook het nodige van geleerd.

Het Rietveld Lyceum gaat nog een aantal jaren door, in nauwe samenwerking met de collega-scholen in Doetinchem. Ik ga dat echter niet meer meemaken. Na zes jaren als leerling, één als stagiaire, vier als docent en nu zes als schoolleider ga ik mijn weg vervolgen als rector van het Gerrit Komrij College in Winterswijk. Ik heb veel te danken aan het Rietveld Lyceum.
Ik heb er altijd ruimte en kansen ervaren en genoten van de open sfeer en de niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit.

Dus nogmaals: bedankt voor alles!

Jeroen Sanders, plaatsvervangend rector
Bestellen van leermiddelen
Op het Rietveld Lyceum wordt er in de lessen met digitaal lesmateriaal gewerkt, ondersteund door een iPad. Dit betekent dat (bijna) alle leermiddelen die voor al onze leerlingen voor het schooljaar 2021-2022 worden besteld, digitaal zijn.
Lees meer  >>
School- en bankpas
Met ingang van 1 juli 2021 is het voor leerlingen niet meer mogelijk om aankopen die op school gedaan worden met de schoolpas te voldoen. 
Lees meer  >>
Bekijk hier alle informatie over het einde van het schooljaar
Lees meer >>
Stadsmuseum Doetinchem is weer open!
Aansluitend aan de tentoonstelling 75 jaar Vrijheid in de Kunst is in het Kindermuseum van het Stadsmuseum een tentoonstelling ingericht ‘Vrijheid en Vrede’ door leerlingen van het Rietveld :Lyceum.
Lees meer  >>
Resulaten Centraal Examen
220 leerlingen van mavo, havo en vwo hebben de afgelopen anderhalve maand hun centraal eindexamen afgelegd. De eerste twee tijdvakken zijn inmiddels achter de rug. 
Lees meer  >>
Bekijk hier alle informatie over de start van het schooljaar 2021-2021
Lees meer >>
Markies Catering gaat Rietveldkeuken bestieren
Binnen vier van de vijf scholen van cluster Doetinchem was Markies Catering dit schooljaar al de partner voor het aanbieden van de catering voor leerlingen en medewerkers. Vanaf het komende schooljaar komt ook het Rietveld Lyceum daarbij. Deze samenwerking zorgt voor betere kwaliteit van de producten, draagt bij aan de gezonde school middels de zilveren schoolkantine en ontzorgt de schoolorganisatie. Daarnaast zijn we er trots op dat onze cateringmedewerkster de transfer naar Markies Catering kan maken en zodoende op onze locatie kan blijven werken. Voor leerlingen geldt dat in het nieuwe schooljaar zowel met de pinpas als contant betaald kan worden. Markies zal zich in het nieuwe schooljaar nog nader aan u voorstellen.
Vakantie!
Wij wensen iedereen alvast een zonnige en prettige zomervakantie toe!

We zien jullie graag weer op dinsdag 31 augustus!                  



Wat vindt u van deze mailing?

  
Contactgegevens

Bezoekadres
Kruisbergseweg 4
7009 BP Doetinchem

Telefoon: (0314) 326 748


Postadres
Postbus 126
7000 AC Doetinchem

E-mail: info@rietveldlyceum.nl
Direct naar

>>  Aanmelden
>>  Gegevens wijzigen
>>  Afmelden
>>  Bekijk online versie
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld voor de nieuwsbrief van het Rietveld Lyceum.
Het opgegeven E-mailadres is:
Copyright © 2021, Rietveld Lyceum. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer
Ondanks het feit dat het Rietveld Lyceum de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Het Rietveld Lyceum is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. Het Rietveld Lyceum is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via Internet alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend.